Evenementen

Ons eigen evenement!

Wij als Gerritsen theaterkostuums gaan ons eigen speciale gekostumeerde evenementen organiseren. Lijkt het jou nou leuk om net als Marie Antoinette een high tea te beleven met veel champagne en cake? Hou onze evenementen in de gaten.

Ooit gedroomd om als Leonardo di Caprio een Great Gatsby feest mee te maken. Gerritsen theaterkostuums maakt je dromen waar of een Bal zoals alleen Daphne Bridgerton dat meemaakt?

Gerritsen theaterkostuums gaat terug in de tijd en maakt unieke belevenissen. Waarbij de omgeving de kostuums en alles klopt. Het is net dat beetje meer wat onze evenement uniek en spannend maakt. Mocht je interesse hebben? Kijk dan hieronder voor onze beschikbare evenementen.

Do you want to feel like a royal?

Gerritsen theatercostumes is throwing an exclusive dinner in rococo style on June 25th, 2023..

We have a super location in Amsterdam called “Huis Bartolotti” on the Herengracht 170. Here you will be served a fine dinner in style with entertainment and live music.

For your costume you can reserve online and get dressed at “Huis Bartolotti”.

Breng je evenement naar een hoger niveau met Gerritsen Theaterkostuums

Wij zijn Gerritsen Theaterkostuums gezeteld aan de prachtige Weteringschans in het centrum van Amsterdam.
Al sinds 1878 een begrip in de verhuur en vervaardiging van historisch correcte kostuums die worden ontwikkeld in ons eigen atelier.

In de ruim 140 jaar van ons bestaan hebben we inmiddels een aanzienlijke collectie opgebouwd die 3 ruim verdiepingen beslaat en 7000 jaar kostuumgeschiedenis omvat. Hiermee hebben we menig film, theaterstuk of feest aangekleed en we evolueren nog steeds.

Gerritsen theaterkostuums heeft nieuws. Wij gaan uitbreiden. Stel u wilt een feest geven of u heeft een evenement of diner. Hoe bijzonder is het als alle gasten de prachtige kostuums van Gerritsen verschijnen?
Dit kan uiteraard in verschillende periodes

Dit zijn enkele voorbeelden van de periodes die we kunnen aanbieden.

Oudheid
Middeleeuws
Renaissance
Rococo kostuums
18e eeuw
Revolutie, empire
Romantiek
Biedermeier
1900
20’er jaren
Circus
Landen thema’s
Moulin Rouge

Wanneer u interesse heeft dan maken wij een afspraak en bespreken wij het thema en alle mogelijkheden. Vervolgens komen uw gasten bij ons langs en zorgen wij dat zij een mooi passend kostuum aangemeten krijgen.

Wat ook mogelijk is dat wij naar uw locatie komen om mensen aan te kleden. Alles om uw dag aangenaam te laten verlopen. Uiteraard kunnen wij ook voor eventuele kap en grime zorgen. Eigenlijk is in overleg bijna alles mogelijk. De enige grenzen zijn die van uw verbeelding.

Heeft u zin om uw evenement een ander bijzonder cachet te geven met de prachtige kostuums van Gerritsen bel ons dan voor een afspraak.

Dan nemen wij ruim de tijd om een op maat gemaakt plan te bedenken voor uw speciale gelegenheid met een vrijblijvende offerte.

Warme groet en tot ziens bij Gerritsen Theaterkostuums