Gerritsen Theaterkostuums Sinds 1878

Feestkleding huren in Amsterdam

Bent u op zoek om een originele verkleedoutfit te huren? Dan is Gerritsen Theatercostuums het bedrijf dat u feestkleding verhuur in Amsterdam biedt. U heeft keuze uit een uitgebreid assortiment aan thema’s met bijpassende kostuums uiteenlopend van de Oudheid tot futuristische Science Fiction feesten. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op de hulp en creatieve geest van onze medewerkers.

Onze medewerkers beschikken over een accurate historische kennis en kunnen u helpen bij het maken van een keuze van kostuum. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren op het gebied van grimage en haarstyling en bieden wij u tal van andere services.

Gerritsen Theatercostuums is naast particulier verhuur ook gespecialiseerd in het leveren van kostuums aan tal van televisieprogramma’s, films, theatershows, musea, evenementen et cetera.

Dus bent u op zoek naar feestkleding verhuur in Amsterdam, dan is Gerritsen Theatercostuums het bedrijf waar u naar zoekt. U kunt voor uw vragen ook altijd bij ons terecht in Amsterdam aan de Weteringschans 116 of via de mail.

Tot snel bij Gerritsen Theatercostuums!

Heeft u nog vragen?

Stel uw vraag in het contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.