Gerritsen Theaterkostuums Sinds 1878

Glitter en glamour kleding huren

Vindt u de outfits van de Toppers ook zo leuk en heeft u zelf binnenkort ook een glitter en glamour feest? Bij Gerritsen Theatercostuums in Amsterdam hebben wij een uitgebreid assortiment aan glitter en glamour kleding en tal van andere verkleedoutfits.

Gerritsen Theatercostuums is naast particulier verhuur ook gespecialiseerd in het leveren van kostuums aan tal van televisieprogramma’s, films, theatershows, musea, evenementen etcetera. Voor een overzicht hiervan kunt u terecht op onze website onder het kopje “Televisie en theater”.

Naast de uitgebreide keuzemogelijkheid, bieden wij u ook tal van services waarmee wij hopen u van dienst te kunnen zijn om uw glitter en glamour kleding en uw ervaring zo mooi mogelijk te maken. U kunt hierbij denken aan het op maat maken van uw kostuum, een stomerij en strijkerij, een creatieve geest die met u meedenkt over de beste match tussen kleding, grimage en haarstyling, begeleiding tijdens een happening met kleders of kleedsters, stylisten en accurate historische kennis.

Dus durft u de glitter en glamour kleding van de Toppers te evenaren? Kom dan snel langs bij onze winkel aan de Weteringschans 116 in Amsterdam om uw keuze te maken of vraag onze medewerkers om advies.

Tot snel bij Gerritsen Theatercostuums!

Heeft u nog vragen?

Stel uw vraag in het contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.