Gerritsen Theaterkostuums Sinds 1878

Glitterkleding verhuur Amsterdam

Vindt u de outfits van de Toppers ook zo leuk en heeft u zelf binnenkort ook een glitter en glamour feest? Bij Gerritsen Theatercostuums in Amsterdam hebben wij een uitgebreid assortiment aan glitterkleding en tal van andere verkleedoutfits.

Gerritsen Theatercostuums is naast particulier verhuur ook gespecialiseerd in het leveren van kostuums aan tal van televisieprogramma’s, films, theatershows, musea, evenementen etcetera. Voor een overzicht hiervan kunt u terecht op onze website onder het kopje “Televisie en theater”.

Naast uw uitgebreide keuzemogelijkheid, bieden wij u ook tal van services waarmee wij hopen u van dienst te kunnen zijn zoals het op maat maken van uw kostuum, een stomerij en strijkerij, een creatieve geest die met u mee denkt over de beste match, grimage en haarstyling, begeleiding tijdens een happening met kleders of kleedsters, stylisten en accurate historische kennis.

Durft u het glitter en glamour niveau van de Toppers te evenaren met onze glitterkleding? Kom dan snel langs bij onze winkel aan de Weteringschans 116 in Amsterdam om uw keuze te maken of vraag onze medewerkers om advies.

Tot snel bij Gerritsen Theatercostuums!

Heeft u nog vragen?

Stel uw vraag in het contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.