Gerritsen Theaterkostuums Sinds 1878

Kostuum huren in Amsterdam

Heeft u een speciale gelegenheid of een feest waaraan een bepaald thema verbonden is en wilt u een kostuum huren? Kom uw kostuum huren in Amsterdam bij Gerritsen Theatercostuums! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kostuums en verkleedoutfits en bieden u de mogelijkheid zich te onderscheiden van anderen op uw speciale gelegenheid of feest.

Naast uw uitgebreide keuzemogelijkheid, bieden wij u ook tal van services waarmee wij hopen u van dienst te kunnen zijn zoals het op maat maken van uw kostuum, een stomerij en strijkerij, een creatieve geest die met u mee denkt over de beste match, grimage en haarstyling, begeleiding tijdens een happening met kleders of kleedsters, stylisten en accurate historische kennis. Als u dus een kostuum wilt huren in Amsterdam, dan bieden wij u een totaalpakket dat aansluit op uw wensen.

Gerritsen Theatercostuums is naast particulier verhuur ook gespecialiseerd in het leveren van kostuums aan tal van televisieprogramma’s, films, theatershows, musea, evenementen etcetera.

Kom gerust eens langs bij onze winkel aan de Weteringschans 116 in Amsterdam om eens rond te kijken of voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij Gerritsen Theatercostuums!

Heeft u nog vragen?

Stel uw vraag in het contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.