Gerritsen Theaterkostuums Sinds 1878

Themakleding verhuur Amsterdam

Bent u op zoek naar een verkleedoutfit voor een themafeest of een speciale gelegenheid? Bij Gerritsen Theatercostuums is er een ruim assortiment beschikbaar aan themakleding in Amsterdam. Wij bieden u de keuze uit zeer veel verschillende thema’s en periode’s waarbij u kunt rekenen op de expertise van onze medewerkers.

Onze medewerkers hebben een accurate historische kennis en kunnen u allerlei achtergrondinformatie vertellen over het door u gekozen thema. Naast accurate historische kennis kunnen wij u veel meer services bieden zoals het op maat maken van uw kostuum, een stomerij en strijkerij, een creatieve geest die met u mee denkt over de beste match, grimage en haarstyling, begeleiding tijdens een happening met kleders of kleedsters en stylisten.

Gerritsen Theatercostuum is dé winkel voor themakleding in Amsterdam en heeft een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd en kent zijn oorsprong uit 1872!

Kom gerust eens langs bij onze winkel aan de Weteringschans 116 in Amsterdam om uw keuze te maken of vraag onze medewerkers om advies.

Wij hopen u snel te zien bij Gerritsen Theatercostuums!

Heeft u nog vragen?

Stel uw vraag in het contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.